Потрага за несталом особом

Данас су припадници добровољне ватрогасне јединице ДВД Пожега, у сарадњи са колегама из Ватрогасно спасилачке станице Пожега и припадницима Полицијске станице у Пожеги, пронашли беживотно тело мушкарца чији је нестанак пријављен.

По доласку у село Засеље и узимања основних и значајних података о лицу за којим се трага, приступило се изради плана потраге за несталом особом. Припадници јединице ДВД Пожега су формацијом којом се обезбеђује детаљни преглед терена, од сеоског пута до потока, започели претрагу на тешко приступачном терену и након сат времена, међу камењем и гранама, лоцирали лице за којим се трагало.

Након безуспешног покушаја успостављања звучног и гласовног контакта са пронађеном особом, о проналаску лица обавештен је командир ВСЈ Милован Јованић који је даље предузео све радње у вези координације рада надлежних институција. Изласком на терен полицијских инспектора и медицинског особља и констатовања смрти, приступило се изношењу тела настрадалог.

ДВД Пожега упућује саучешће породици Н.Б. и жали због трагичног исхода потраге.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Наше добровољно ватрогасно друштво (ДВД Пожега) је основано 1981. године, а 2018. године је извршено подмлађивање структуре чланства, тако да данас чланство ДВД Пожега чини 25 особа млађих од 40 година од чега је 20 чланова распоређено у активни састав оперативне јединице.